Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, konserin ardından sahneden inip izleyiciler arasında bulunan çocukluk arkadaşı Oğuzhan Oğuz ile dans etmeye başladı.

Bu sırada Bilge Kaan Korkmaz, kız arkadaşının ayağına basıldığı gerekçesiyle Dudarık'a tepki gösterdi. Kısa süreli gerginlik sonrası Dudarık, dışarıya çıktı.

Dudarık, eğlence mekanının önünde telefonla konuşurken Bilge Kaan Korkmaz tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı

Başına aldığı yumruk darbesiyle yere düşen Dudarık, yerde de defalarca yumruklandı ve ağır yaralandı. Oğuzhan Oğuz da Korkmaz tarafından darbedildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Korkmaz gözaltına alındı ve tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Korkmaz hakkında 'kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle dava açtı.

Yargılama, Ankara 65'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada, tutuksuz yargılanan Korkmaz ve taraf avukatları hazır bulundu.

Sanık Korkmaz, duruşmada yaptığı savunmada, "Böyle bir şey keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Ben olanlar için çok pişmanım" dedi. Mahkeme, Korkmaz'ı 'kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: DHA