GÜNDEM

Pendik'te kaybolan 15 yaşındaki Nisanur her yerde aranıyor

Pendik'te yaşayan 15 yaşındaki Nisanur Dolu, karnesini aldıktan sonra kayboldu ve polis ekipleri genç kızı bulmak için arama çalışmalarına başladı. Pendik 700. Yıl Ortaokulu'nda okuyan 8. sınıf öğrencisi Nisanur, dün karnesini almak için evden çıkmış ve bir daha eve dönmemişti. Ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine, polis ve gönüllü arama kurtarma ekipleri Nisanur'u aramak için detaylı bir çalışma başlattı.

Pendik'te yaşayan 15 yaşındaki Nisanur Dolu, karnesini aldıktan sonra kayboldu ve polis ekipleri genç kızı bulmak için arama çalışmalarına başladı.

Pendik 700. Yıl Ortaokulu'nda okuyan 8. sınıf öğrencisi Nisanur, dün karnesini almak için evden çıkmış ve bir daha eve dönmemişti.

Ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine, polis ve gönüllü arama kurtarma ekipleri Nisanur'u aramak için detaylı bir çalışma başlattı.

Arama çalışmalarının hangi bölgelerde yoğunlaştığı ve elde edilen herhangi bir ipucu olup olmadığı konusunda henüz detaylı bilgi verilmedi.

Ailesi ve arkadaşları, Nisanur'un bulunması için endişeyle beklerken, topluma da genç kızın bulunmasına yardımcı olabilecek bilgileri paylaşmaları çağrısında bulunuldu.