Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, GSM operatörlerinin düzenli olarak gerçekleştirdiği fiyat artışlarını Meclis gündemine taşıdı. Öztürk, bu artışların vatandaşa yüklü faturalar gelmesine yol açtığını belirterek, operatörlerin uygulamalarının detaylıca incelenmesi için Meclis araştırması önergesi sundu. Öztürk, önergesinde şu ifadelere yer verdi:

"İletişim ve teknoloji çağında cep telefonu ve internet kullanımı artık bir lüks değil, ihtiyaç halini almıştır. Türkiye'nin bozulan ekonomisi ve enflasyonun neden olduğu alım gücü düşüşü sonucunda vatandaş, internete erişimde zorluklar yaşamaktadır. GSM operatörlerinin her ay gerçekleştirdiği fiyat güncellemeleri, vatandaşa yüklü faturalar getirmekte, haksız fiyat uygulamaları ile halkımız mağdur edilmektedir."

Sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımda da Öztürk, "Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz. 2024 yılında iletişim en temel ihtiyaçlardan biri haline geldi. Ancak GSM operatörlerinin fahiş fiyatları vatandaşı isyan ettirme noktasına getirdi. Halkımız neyden dertliyse, biz de ondan dertliyiz," diyerek halkın bu soruna karşı yanında olduklarını vurguladı.

Kaynak: KARAR