Şov dünyasından ünlü isimlerin boşanma haberleriyle olduğu kadar nafaka arzlarıyla da dikkat topluyor. Şimdi de Oscar'lı oyuncu Halle Berry nafaka davasıyla gündemde

Halle Berry, boşanma uyuşması netleştikten sonra daha önceki kocası Olivier Martinez’e nafaka olarak ayda 7 bin 360 euro ödeyecek. Ünlü oyuncunun ayrıca 2 milyon doların üzerinde elde etmiş olduğu kazancın da yüzde 4,3’şöhreti ödemesi gerekecek.

Berry ve Martinez 2013’te evlendiler, ancak Berry 2015’te boşanma davası açtı. Çiftin Maceo isminde dokuz yaşında bir oğulları var.

Anlaşmaya ek olarak oyuncu, Maceo’nun üniforması ve okulunun  malzemelerini de dahil olmak üzere özel okulu fiyatını da ödemeyi kabul etti. Ayrıca evraklara göre, eğitim dışı faaliyetlerine ait giderlerin yüzde 100’şöhreti ödemesi gerekiyor ve Martinez’e 2023/2024 öğretim yılları için de tazminat ödeyecek.

Çift, 2015 senesinde yaptıkları açıklamada, boşanma kararına üzülerek eriştiklerini belirtmişti: “Birbirimize sevgi ve saygıyla ve oğlumuz için en iyinin ne olduğuna odaklanarak ilerliyoruz. Birbirimize yaşamda mutluluk diliyoruz ve bu güç yarıyıldan geçerken bizim ve en ehemmiyetlisi çocuklarımızın mahremiyetine saygı göstermenizi umuyoruz.”

Şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı Şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Berry, Aralık 2016’da legal olarak yine bekâr olmuş ve 2020’den beri de Van Hunt ile birliktelik yaşıyor.(sözcü)

Editör: Haber Merkezi