Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan, cezaevinden çıktığından beri dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından 6 ay önce tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, 37 kiloya düşerek Anoreksiya tanısıyla tahliye edildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra renkli hayatına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ı ziyarete gitti. Sosyal medya hesabında kız kardeşini ziyaret ettiği anları paylaşan Nihal Candan'ın bu paylaşımları gündem oldu.

Nihal Candan, yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:

"Bu çilek gibi yeniden tomurcuklanacak o neşeli güzel günlerimize döneceğiz ablacım, geri sayım başladı. Masumiyet en büyük gücümüz, dayanağımız. Bahar, seni sevmeyenden çok seven insanlar var, yalnız değilsin. Ablacım, iyi insanlar da var. En önemlisi ilahi adalete güveniyorum, eskisinden de güzel olacak her şey, inanıyorum tüm kalbimle."

Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı başka bir paylaşımla kardeşinin Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde olduğunu duyurdu. Bu paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

Oktay Kaynarca Kim Milyoner'in yeni sunucusu oldu! Oktay Kaynarca Kim Milyoner'in yeni sunucusu oldu!

"Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de..."

Bahar Candan'ın, Silivri Cezaevi'nde kendine zarar verdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtilmişti. Ancak, hastaneye kaldırıldıktan sonra tekrar cezaevine götürülüp götürülmediği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: NTV