Diyarbakır'da 19 gün kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedine ulaşıldı. İlk otopsi sonuçlarına göre, küçük kızın boynunda boğulma izleri bulunurken, 15 gün boyunca suda kaldığı ve bir ayağında kırık olduğu belirlendi.

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ 19 GÜN SONRA BULUNDU

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cesedi, jandarma tarafından Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden olayı duyurarak, Narin'e rahmet dileklerinde bulundu ve başsağlığı diledi.

ADLİ TIP RAPORU: BOYNUNDA BOĞULMA İZİ

Narin’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, ön raporda boynunda boğulma izleri olduğu, 15 gün suda kaldığı ve ayağında kırık bulunduğu açıklandı.

23 KİŞİ GÖZALTINDA

Osmaniye'de okul servisiyle otomobil çarpıştı: 11 kişi yaralandı Osmaniye'de okul servisiyle otomobil çarpıştı: 11 kişi yaralandı

Soruşturma kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in ailesi ve yakınları da bulunuyor. Amcası Salim Güran, Narin'in üzerindeki DNA bulgularıyla eşleşmesi sonucunda "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla tutuklandı.

VALİDEN AÇIKLAMALAR: "ÇUVAL İÇİNDE DEREYE BIRAKILMIŞ"

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in öldürüldükten sonra bir çuvala konularak dereye bırakıldığını, üzerinin taş ve dallarla kapatılarak gizlenmeye çalışıldığını açıkladı. Bölge 8 kez aranmasına rağmen, küçük kızın cesedine ancak 19. gün ulaşıldı.

NARİN'İN AMCASI TUTUKLANDI

Arama çalışmalarının 11. gününde Narin’in amcası ve aynı zamanda köy muhtarı olan Salim Güran gözaltına alınmış, yapılan DNA analizleri sonucunda tutuklanmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tutuklama kararının Narin’in kıyafetlerindeki DNA ile amcanın DNA’sının uyuşması üzerine alındığını belirtti.

Kaynak: HABERLER.COM