Sivas'ta Kaza! Minibüs 10 metreden uçtu! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta Kaza! Minibüs 10 metreden uçtu! Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, olayın arka planına dair yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Cinayetle ilgili gözaltına alınan aile bireyleri sorgulanırken, özellikle Narin’in yengesi Hediye Güran ve amcası Salim Güran arasında yaşandığı iddia edilen yasak ilişki, soruşturmanın seyrini değiştirdi. Hediye Güran'ın, eşi evde olmadığı dönemde gebelik önleyici ilaç aldığına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkınca, bu ilişki iddiaları güç kazandı.

Narin’in amcası ve yengesinin arasındaki ilişkiye tanık olduğu için öldürüldüğü öne sürülse de, Hediye Güran bu suçlamaları kesin bir dille reddetti. Ancak yapılan telefon incelemeleri, Hediye ve Salim arasında sık sık iletişim olduğunu ortaya koydu. Hediye Güran, bu görüşmeleri kendisinin değil, çocuklarının ya da Salim’in eşi aracılığıyla gerçekleştiğini öne sürdü.

Adli Tıp Kurumu’nun raporuna göre, Narin'in ölüm nedeni “ağız ve burunun kapatılarak oksijensiz bırakılması” olarak belirlendi. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında, aile içerisinden bir kişinin gizli tanık olarak ifade verebileceği ve cinayetin nedenine dair önemli bilgiler paylaşabileceği belirtiliyor.

Kaynak: KARAR