Herkesin Severek dinlediği sarkıcı Mustafa Sandal, konserlerine son gaz devam ediyor. Son sahne aldığı konserde ise giydiği ayakkabısıyla magazinin dünyasının dikkatini çekti. Sandal, konserde giydiği ayakkabıyla gündem olurken Oğuzhan Koç’un da buna benzer bir ayakkabı ile sahneye çıtkığı anları akıllara getirdi.

MUSTAFA SANDAL’IN AYAKKABILARI GÜNDEM OLDU

Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal, çıktığı son sahnede ayakkabıları ile gündem oldu. Topuklarının oldukça büyük ve gösterişi eleştiri almasına sebep oldu. Geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç’ta nikah töreninde Sandal'ın giydiği ayakkabıya oldukça benzer bir ayakkabı giymişti ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Seren Serengil hayvan hakları için siyasete gireceğini açıkladı Seren Serengil hayvan hakları için siyasete gireceğini açıkladı

Mustafa Sandal’ın o anlarını cep telefonuna kaydedenler Oğuzhan Koç'a yapılan eleştiriler gibi 'traktör lastiği giymiş' yorumlarını yaptılar.

Sandal çıktığı sahnede giydiği beyaz ayakkabılarıyla konuşulan ünlü şarkıcıya yani 'Oğuzhan'a mı özendin', 'Al işte yine traktör tekeri', 'Bir ayakkabı vakası daha', 'Ayakkabı diye kandırmışlar sizi lastik bu', ‘Gülşen bile bunu giymez’ gibi birçok eleştiri geldi. (karar)

Editör: Haber Merkezi