2019 yılında Barselona'da basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, 1 Haziran'da ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

Çiftin ilk çocuğu Vina'dan sonra bu kez bir erkek çocukları oldu. Caner Erdeniz, oğullarının doğumunu sosyal medyada "1 Haziran sabah saatlerinde oğlumuz Rika Erdeniz sağlıkla dünyaya geldi. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler." sözleriyle duyurdu.

Hamileliği boyunca 14 kilo aldığını ve oğlunun babasına benzediğini söyleyen Müge Boz, "Rika, Vina’nın bebekliğine çok benziyor ama ayakları aynı Caner’e benziyor." dedi.

Çift, bebeklerinin cinsiyetini doğumda öğrendiklerini ve bu anı heyecanla yaşadıklarını belirtti. Müge Boz, "Bebeği aldılar sonra sordular bize. Ben 'kız' dedim, bilemedim. Caner 'erkek' dedi." ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca Kim Milyoner'in yeni sunucusu oldu! Oktay Kaynarca Kim Milyoner'in yeni sunucusu oldu!

Rika isminin anlamı hakkında da açıklama yapan Boz, isimle ilgili hikayelerini şu sözlerle anlattı: "Biz aslında Rika ismine Kosta Rika tatilinde karar verdik. Elvin Levinler'in eşi Bülent önerdi. Bizim de hoşumuza gitti, anlamlarını araştırmaya başladık. Rika, varlık içinde, refah içinde anlamına geliyor. Japonca'da barış içindeki hükümdar demek. Arapça'da ise eski zamanlarda kullanılan çok özel bir yazı biçimi anlamında.

Kaynak: Karar