Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in geçen yıl YouTube üzerinden paylaştığı videolarda bahsettiği Yalıkavak Marina iddiaları sonrasında, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’la Fethullah Gülen’e gittikleri ortaya çıkan iş insanı Mübariz Mansimov, Azerbaycan'da bir YouTube kanalına konuk oldu.

Tekirdağ'da deprem! Tekirdağ'da deprem!

FETÖ'den hapis cezası alan mal varlığı dondurulan Mübariz Mansimov, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Yalıkavak Marina iddialarıyla ilgili "Sedat Peker’in söylediği her şey doğrudur" dedi.

Peker'le ilgili "Dikkat ederseniz söylediklerinin hepsi doğru çıktı. Hiçbir sözü yalan değildi. Sedat Peker son zamanlarda çıkıp bir şeyler iddia ediyor. Bu iddiaların doğru olduğunu biz biliyoruz" ifadelerini kullanan Mansimov, "Peker ile hiç görüştünüz mü?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Ben hiç yüz yüze gelmedim. Ben milliyetçiyim, Sedat Peker de miliiyetçidir. Peker'i herkes istediği gibi görebilir. Biri mafya görebilir, diğeri başka türlü görebilir." Kumpasla cezaevine atıldığını savunan Mansimov, Peker'in kendisine avukat gönderdiğini anlatarak, "Avukatı bana yapabileceğimiz bir şey varsa yanındayız' dedi" diye konuştu. 

Önceden Peker'in kendisine haber göndererek, "Seni öldürmek istiyorlar" mesajını ilettiğini söyleyen Mansimov, cezaevinden çıktıktan sonra da Peker ile bir kere telefonda görüştüğünü belirtti, "Geçmiş olsun" diye aradığını söyledi. FETÖ Lideri Fetullah Gülen'e Mehmet Ağar ile beraber ve onun isteği üzerine gittiğini anlatan Mansimov, "FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım" suçundan 5 yıl hapis cezası almıştı.

Editör: Haber Merkezi