Manisa'nın Turgutlu ilçesinde şizofren hastası genç alışveriş merkezinin çatısına çıkarak atlama girişiminde bulundu.  Polisin ikna çabası sonucu çatıdan atlamaktan vazgeçirilen genç emniyete götürüldü.

Filistin makamları, aktivist Eygi'nin keskin nişancı tarafından kasten öldürülmüş olabileceğini bildirdi Filistin makamları, aktivist Eygi'nin keskin nişancı tarafından kasten öldürülmüş olabileceğini bildirdi

Olay, Ergenekon Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde yaşandı. Tedavi için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülen ve sonrasında Demirci'ye dönmek üzere yola çıkan N.Ç., arabayı durdurarak kaçtı.

E-96 karayolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısına çıkan N.Ç.'yi gören yurttaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından önce çatıdan merdivenlere indirilen şizofren hastası genç, sonrasında da polislerin ikna çabaları sonucu polis arabasına bindirildi.

Olayla ilgili araştırma başlatıldığı ve gencin hastaneye yatırılması için girişimde bulunulacağı öğrenildi. (haber global)

Editör: Haber Merkezi