Manisa'nın Kula ilçesinde çıkan yangında birbirine bitişik 2 ev ile 1 iş yerinin alevlere teslim olduğu bildirildi. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar, yangının diğer evlere sıçramaması için büyük çaba harcadı.

Saat 19.00 sularında Bey Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerindeki Alaaddin Bedez ve Fikret Çobanköse’ye ait ikametler ile Nurullah Kutluay’a ait iş yerinde yangın meydana geldiği öğrenildi. Yangın sonucunda evlerin çatılarından yükselen alevler, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, Kula İtfaiye Amirliği ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla yaklaşık 1 buçuk saat süren çabalı müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınabildi. Ancak, yangın sonucunda iki ev ile bir iş yerinin kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Adapazarı'da Güzellik Uzmanı Tartışma Sırasında Başından Vuruldu Adapazarı'da Güzellik Uzmanı Tartışma Sırasında Başından Vuruldu

Yangının detaylarına ilişkin Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in de olay yerine gelerek bilgi aldığı ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi. Soğutma çalışmalarının sürdüğü sırada olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: milliyet