Galatasaray'da üst üste iki şampiyonluk kazanan takımın parçası olan Leo Dubois, teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroda düşünülüyordu.

Ancak beklenmedik bir şekilde Başakşehir'e transfer oldu. Dubois, bu süreçte yaşadıklarını Fransız basınına anlattı ve Nafi Alpay'ın çevirdiği açıklamalarıyla gündem yarattı.

Erden Timur'a Göndermeler

Leo Dubois, açıklamalarında Galatasaray'daki ilk sezonunun ardından kulüpte olmayan Erden Timur'un adaletsiz bir kararına kurban gittiğini belirtti.

Dubois, ''İlk sezonumun ardından artık kulüpte olmayan birinin (Erden Timur) adaletsiz bir kararına kurban gittim. Avrupa transfer dönemi bitmişti ve beni Şampiyonlar Ligi listesinden çıkarıp yerime Tottenham'dan iki oyuncuyu (Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele) aldı. Bunu kabullenmek çok zor oldu. Oynayamama riskiyle neredeyse başka şansım kalmamıştı'' ifadelerini kullandı.

Şahika Ercümen 3 altın madalya kazandı Şahika Ercümen 3 altın madalya kazandı

Galatasaray'dan Ayrılık

Dubois'nın bu açıklamaları, Galatasaray'dan ayrılış sürecindeki belirsizlikleri ve yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi.

Şampiyonlar Ligi listesinden çıkarılmasının kendisi için kabul edilemez olduğunu ifade eden Dubois, oynayamama riskiyle karşı karşıya kalmasının onu Başakşehir'e transfer olmaya zorladığını belirtti

Kaynak: Karar