Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi popüler isimlerin paylaştığı dizi, her hafta cuma günü sevenleri ile buluşuyor...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti' nde Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu'nun gençlik fotoğraflarını görenler ise kendisine hayran kalıyor. Sibel Taşçıoğlu'nun seneler önceki hali sosyal medyada gündem oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ PEMBE'NİN GENÇLİĞİ GÖREN HAYRAN KALACAK! "ALEV BİLE YANINDA SÖNÜK KALIR"

Akasya Durağı'nın Gülbin'inin son hali dikkat çekti Akasya Durağı'nın Gülbin'inin son hali dikkat çekti

Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976'da Bursa'da dünyaya geldi. 1995'te Bursa Devlet Tiyatrosunda ''Tılsım'' isimli çocuk oyununda oynayan oyuncu, 1997'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. 2000 - 2003 seneleri arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. 2007'de Kenter Tiyatrosu'nda Anna Karenina oyununda görev aldı. Oyuncu, aynı zamanda animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır.

Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu güzelliği ile de herkesi kendine hayran bıraktı.

Sibel Taşçıoğlu, sahne önündeki enerjisi ve ekran karizması ile izleyenler dikkat çekiyor. Genç yaşından itibaren sahip olduğu yetenekle izleyicileri kendisine hayran bırakıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandırırken, karakterin duygusal derinliğini ve karmaşıklığını ustalıkla yansıtıyor. (karar)

Editör: Haber Merkezi