Başak Dizer ile mutlu bir evlilik devam ettiren, 1.5 yıl önce ise oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak baba olma mutluluğunu yaşayan profesyonel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan üzücü haber geldi. Oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını şaşırtıp korkuttu.

Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

24 Kasım'da ABD Merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te seyirciyle buluşacak olan "İstanbul İçin Son Çağrı" isimli bir film ile 14 yıl kadar geçen zamandan sonra Beren Saat ile beraber aynı projede baş oyuncu olarak oynayacak olan ünlü oyuncudan kötü haber geldi.

Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan 'Aile' isimli dizide Serenay Sarıkaya ile birlikte başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'dan öğrenilen üzücü haber magazin gündemine bomba gibi yerleşti.

Daha öncesinde de iki kez koronavirüs atlatan oyuncunun hafta sonu tekrardan yaptırdığı testte tekrardan pozitif sonuç çıktığı görüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın söyledikleirne göre, hzılıca tedavisine başlanan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve bebeği Kurt Efe’ye kovid bulaştırmamak adına çok dikkatli bir şekilde davrandı. Aynı evde ayrı bir odada kendisini ayıran ve izole eden Tatlıtuğ’un 3 gün sonra tekrardan yaptırdığı test sonuçları ise negatif çıktı.

Ünlü oyuncunun yarın “Aile” dizisinin setinde tekrardan çalışacağı öğrenildi.(karar)

Editör: Haber Merkezi