Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen açıklaması: İbret verici Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen açıklaması: İbret verici

Trafikte kurallara uyulmaması ve dikkatsizlik sebebiyle birçok insanın yaşamına mal olan kazalar meydana geliyor. İstanbul-İzmir Otoyolunun Balıkesir Ömerköy Mahallesi yönünde gerçekleşen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi ise yaralandı.

YOLA DEVRİLDİ

Sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil yolun sağında bulunan yamaca ve sonrasında bariyerlere çarparak yola devrildi. Arkasında seyreden Mustafa Ç. (68) kontrolündeki otomobil ile Ayhan K. kontrolündeki otomobil de devrilen araca hızla çarptı.

Kazada, yamaca düşen ve bariyerlere vuran otomobildeki kimlikleri henüz anlaşılamayan 2 kişi olay yerinde vefat etti.

Üç aracın karıştığı kazada, otomobildeki Jalal A. (25) ile kimliği tespit edilemeyen bir yolcu, Mustafa Ç'nin kullandığı araçta Mustafa Ç. ile Murat Sinan Ş, (49), Sibel Ç. (55), Behice Ç. (71), Ayhan K. yönetimindeki otomobilde de Egehan I. (33) yaralandı.

Sağlık ekiplerince ildeki çeşitli hastanelere götürülen yaralılardan Jalal A, Mustafa Ç, Murat Sinan Ş, Sibel Ç, Behice Ç. ve kimliği belirlenemeyen kişinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Bir süre tek şeritten devam eden trafik, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Bu arada kaza yerindeki polis ve jandarma ekiplerinin araştırmalarında, kazaya neden olan ilk otomobilin otoyola giriş ve kaza yerine göre ortalama hızının 190 kilometre olduğu anlaşıldı.(karar)

Editör: Haber Merkezi