İsrail Protestolarına Tekel Bayii Sahibinden Çarpıcı Video Yanıt

Türkiye genelinde artan İsrail - Filistin gerginliği sonrasında, bir tekel bayii sahibi tarafından çekilen provokatif bir video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video, İsrail'i protesto edenleri alaycı bir dille tiye alarak kısa sürede viral hale geldi.

Son günlerde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı Türkiye genelinde gerçekleştirilen protestolar devam ederken, tekel bayii sahibi isyanı tiye alacak bir video çekti. Videoda, tezgahındaki ürünleri kaldırdığını söyleyen esnaf, ardından rafları tamamen boşaltarak "Ürünleri kaldırdık, raflarda satılacak bir şey kalmadığı için dükkanı kapatma kararı aldık" ifadeleriyle protestocuları alaya aldı.

Video kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı. Video, protestolara karşı alaycı bir tepki olarak nitelendirilirken, birçok kullanıcı tarafından tartışmalı bulundu.

Öte yandan, video üzerinden yapılan yorumlarda, bazı kişiler tekel bayii sahibinin tavrını komik bulurken, diğerleri ise İsrail - Filistin meselesinin ciddiyetine vurgu yapılması gerektiğini ifade etti.(Karar)

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı! İstanbul'da metrobüste yangın çıktı!

Editör: Haber Merkezi