İspanyol Sinema ve Tiyatrosunun Büyük İsmi Concha Velasco, 84 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Hindistan ve Kanada arasındaki diplomatik kriz devam ediyor Hindistan ve Kanada arasındaki diplomatik kriz devam ediyor

Puerta de Hospital Hierro'da bir süredir tedavi gören ünlü oyuncu Concha Velasco, 84 yaşında hayatını kaybetti.

İspanyol sinema ve tiyatrosunun sevilen isimlerinden Concha Velasco, 84 yaşında yaşama veda etti. Bir süredir Puerta de Hospital Hierro'da tedavi gören usta oyuncu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Velasco'nun oğulları Manuel ve Paco Martinez, üzücü haberi medyaya duyurdu.

Oğulları tarafından yapılan açıklamada, "Annemiz Concha Velasco'nun, Majadahonda'daki Puerta de Hierro Hastanesi'nde öldüğünü üzülerek bildiriyoruz. Ölüm nedeni hastalığındaki komplikasyonlardan kaynaklanıyor" ifadelerine yer verildi.

Velasco'nun oğulları ayrıca, "Dünyanın en iyi annesine sahip olduğumuz, onu seven ve hayranlık duyan bu kadar çok İspanyol'un sevgisini kazandığımız için çok şanslıyız. Hepinize teşekkür ederiz. Annemizin ruhunun ebedi istirahati için dua etmenizi rica ediyoruz. Ailemiz de ona teşekkür edecek" şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Concha Velasco, uzun ve başarılı kariyeri boyunca birçok unutulmaz performansa imza atmış ve İspanyol sinemasının ve tiyatrosunun önemli bir ismi olarak tanınmıştı. O'nun kaybı, sanat dünyasında büyük bir boşluğa neden oldu.(karar)

Editör: Haber Merkezi