TFF 2'nci Lig ekiplerinden İskenderunspor'un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, ekonomik zorluklar nedeniyle kulübü bir ay içinde devretmeyi düşündüğünü açıkladı. Bolat, destek göremediği takdirde kulübü kapatacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbol kariyerine son verdi Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbol kariyerine son verdi

Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Bolat, uzun süredir devam eden ekonomik sıkıntılardan bahsederek, "Artık yoruldum ve dayanacak gücüm kalmadı. Çocukluk aşkımı buraya kadar getirebildim. Stadı olmayan, 14 ay başka şehirlerde maçlarını oynayan bir takım olarak play-off maçlarına kadar kalabilme gibi bir başarı grafiği çizdik. Ancak, Hatayspor’a verilen desteğin 5'te 1'inin bize verilmesi halinde yükü taşıyabiliriz. Bugüne kadar bu beklentimiz gerçekleşmedi" dedi.

Destek bulmakta zorlandığını ifade eden Bolat, "Tek başına bu işler yürümüyor. Ben yalnız kaldım. Üstelik ekonomi iyiye gitmiyor ve bunun üstesinden gelebilecek durumum kalmadı. Birçok şehir takımına belediyeler destek oluyor. Ancak ne büyükşehir ne de ilçe belediyesinden gereken desteği alamadık" şeklinde konuştu.

Bolat, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel başta olmak üzere sponsorlarına ve taraftarlarına teşekkür etti. "Ben yine çocukluk aşkım olan turuncu-mavili takımıma ne zaman ihtiyacı olsa destek olmaya devam edeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Dha