Hülya Avşar'ın YouTube kanalındaki programına konuk olan Meryem Uzerli, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Özellikle Avşar'ın soruları ve Uzerli'nin yanıtları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Programda Hülya Avşar, Meryem Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" şeklinde sorular yöneltti. Avşar ayrıca "Yani seni niye kaçırdılar?" diye ekledi.

Uzerli ise bu sorulara şu şekilde yanıt verdi: "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak."

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul 3. kez aynı projede yer alıyor Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul 3. kez aynı projede yer alıyor

Ayrıca Uzerli, aşk hakkında düşüncelerini de paylaşarak "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" dedi.

Meryem Uzerli'nin bu samimi açıklamaları, programın en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Kaynak: NTV