Haliç Köprüsü'nde Mecidiyeköy yönü trafiğe kapatılacak Haliç Köprüsü'nde Mecidiyeköy yönü trafiğe kapatılacak

Adıyaman'da, kontrolden çıkan bir hafriyat kamyonu HES kanalına düşüp ters döndü. Kazada, kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Sürücünün cenazesi uzun uğraşlar sonucu çıkarılabildi.

Edinilen bilgilere göre, kaza Adıyaman-Gölbaşı Karayolu üzerindeki Börgenek köyü yakınlarında meydana geldi. Ömer Alan idaresindeki 02 AEJ 929 plakalı hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu HES kanalına yuvarlandı. Kamyonun kanalda ters döndüğünü gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve ekipler gelene kadar suya atlayarak sürücüyü kurtarmaya çalıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen sürücüye ulaşılamadı.

Olay yerine gelen Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis dalgıç ekipleri, vinç yardımıyla kamyonun kaldırılmasıyla sürücüye ulaşabildi. Kamyonun içinde sıkışan Ömer Alan'ın cenazesi, dalgıç ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Alan'ın cansız bedeni, sulama kanalından çıkarılarak ambulansa alındı ve daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM