Oğuzhan Özyakup futbol kariyerine veda etti Oğuzhan Özyakup futbol kariyerine veda etti

A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, İtalya ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde konuştu ve EURO 2024 için umutlu açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, turnuvaya iyi başlamaları halinde başarıya ulaşabileceklerine inandığını belirtti.

İtalya Maçı Öncesi Değerlendirme

A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 22.00'de Renato Dall'Ara Stadyumu'nda İtalya ile karşılaşacak. Maç öncesinde basın toplantısında konuşan Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve bu maçın kendileri için önemli bir test niteliği taşıdığını söyledi. Çalhanoğlu, "İtalya iyi bir ekip, iyi oyunculara sahip. Çok yoğun çalışıyoruz ve işimize odaklandık. İnşallah yarın yeneriz" dedi.

"Yolumuzun Uzun Olacağını Düşünüyorum"

Milli takımda farklı teknik direktörlerle çalışmasının sorulması üzerine Çalhanoğlu, her hocanın farklı düşünceleri olduğunu belirterek, "Çoğu Türk hoca ile de çalıştım, hepsi benim için çok değerli ve saygı duyduğum kişiler. Son turnuvada organizasyon genel anlamda güzel değildi, ama şimdi sadece Almanya'da olacak, daha iyi. Hoca da işine odaklanmış durumda. Bu turnuva benim için çok önemli. Almanya'da olduğu için güzel oldu. Evdeymişiz gibi hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Taraftar Desteği ve Gürcistan Maçı

Taraftarların kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Çalhanoğlu, "Turnuvaya iyi başlarsak yolumuzun uzun olacağını düşünüyorum. Gürcistan güçlü ve fiziksel bir rakip, iyi oyunculara sahipler" dedi. Çalhanoğlu, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için odaklandıklarını ve taraftar desteğinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: milliyet