Fenomen Özlem Öz, Altın Takılarının İmitasyon Olduğunu Kanıtlamaya Çalıştı ve Utandı

"Fenomen Özlem Öz, Altınlarının İmitasyon Olduğunu Kanıtlamaya Çalıştı: Utanıyorum Kendimden"

Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

Sosyal medyanın tanınmış fenomenlerinden biri olan Özlem Öz, son günlerde Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözlerin kendisine çevrilmesi üzerine dikkat çeken bir hamlede bulundu. Güzellik merkezi sahibi ve şaşaalı hayatıyla bilinen Özlem Öz, altın takılarının imitasyon olabileceği iddialarını çürütmek amacıyla bir video paylaştı.

Özlem Öz, paylaştığı videoda altın takılarının gerçekliğini kanıtlamaya çalışırken, içtenlikle ifadeler kullandı. Videonun açıklama bölümünde "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaşımını yaptı. Videoda, altın takıları sakladığı kasayı gösteren Öz, "Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım." şeklinde konuştu.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yaşadığı olayların ardından Türkiye'deki sosyal medya fenomenleri ve gösterişli hayatları daha fazla dikkat çekmeye başladı. Bu sefer sıradaki isim, altın takılarıyla tanınan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz oldu. Özlem Öz'ün bu açıklaması, sosyal medya fenomenlerinin yaşam tarzları ve mülkiyetleri hakkında daha fazla ilginin oluşmasına neden oldu. Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti, bu açıklamayla kendi altın takılarının gerçekliğini kanıtlamaya çalışırken dikkatleri üzerlerine çekti.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi