Fenerbahçe, İspanyol kulübü Sevilla'dan transfer ettiği Faslı forvet oyuncusu Youssef En-Nesyri için Ülker Stadı'nda bir imza töreni düzenledi. Törene, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve Kulüp Başkanı Ali Koç katıldı.

Acun Ilıcalı, En-Nesyri'nin Türk futbol tarihinin bonservisi en yüksek futbolcusu olduğunu belirterek transfer sürecinin uzun sürdüğünü ve gizlilik içinde yürütüldüğünü ifade etti. En-Nesyri'nin 19,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edildiğini açıklayan Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosuna sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Sportif Direktör Mario Branco, En-Nesyri transferinin zamanında gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu kalitede bir futbolcuyu bu kadar erken getirebildiğimiz için çok mutluyum. Transferlerimizin yüzde 95'ini tamamladık," dedi.

Milli sporcu Ebru Acer bronz madalya kazandı Milli sporcu Ebru Acer bronz madalya kazandı

En-Nesyri ise, transfer sürecindeki gecikmelerin kulüpler arası görüşmelerden kaynaklandığını belirtti. Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen En-Nesyri, önceki deneyimlerini ve taraftar desteğini anımsatarak, "İspanya dışındaki ilk senem olacak ama işime konsantre olup, elimden gelenin en iyisini yapacağım," ifadelerini kullandı. Törenin sonunda, En-Nesyri kendi gol sevinciyle basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: HABERLER.COM