Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran duyuru! Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran duyuru!

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün oynayan taraf Fenerbahçe oldu. 14. dakikada Edin Dzeko'nun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirememesi ve devamında Krunic'in kafa vuruşunun rakip savunma tarafından çizgiden çıkarılması, Fenerbahçe'nin gol bulma çabalarının sonuçsuz kalmasına neden oldu. İlk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. 85. dakikada Hajduk Split, Melnjak'ın sol kanattan yaptığı ortada Bruno Durdov'un dar açıdan yaptığı vuruşla öne geçti: 1-0. Maçta başka gol olmayınca Hajduk Split sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, devre arasında iki değişiklik yaparak Dominik Livakovic yerine İrfan Can Eğribayat'ı, Levent Mercan yerine ise Yusuf Akçiçek'i sahaya sürdü. 59. dakikada Cengiz Ünder’in yerine Emre Mor, Rade Krunic’in yerine ise Sebastian Szymanski oyuna dahil oldu. 71. dakikada Fred, Bartuğ Elmaz ve Bright Osayi-Samuel'in yerlerine Miguel Crespo, Miha Zajc ve Yiğit Efe Demir oyuna girdi. 79. dakikada ise Edin Dzeko yerine Umut Nayir, Alexander Djiku yerine Luan Peres sahada yer aldı.

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki üçüncü ve son hazırlık maçında 13 Temmuz Cumartesi günü Fransa ekibi Strasbourg ile karşılaşacak

Kaynak: Haber Global