Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'e elenerek Avrupa macerasına erken veda etti. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörünün kim olacağı büyük merak uyandırırken, Alanyaspor'un başarılı teknik adamı Fatih Tekke'nin Trabzonspor ile ilgili yaptığı açıklama, bordo-mavili camiada büyük heyecan yarattı.

Milli sporcu Ebru Acer bronz madalya kazandı Milli sporcu Ebru Acer bronz madalya kazandı

Fatih Tekke, dün akşam oynanan Fenerbahçe maçının ardından kendisine yöneltilen "Trabzonspor" sorusuna, “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bir gün yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum. Sıcak bir gündem. Maça odaklandım, bakalım ne olacak” şeklinde yanıt verdi. Bu açıklama, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırdı ve Tekke'nin gelecekte Trabzonspor'da görev alabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

Trabzonspor yönetiminin kısa süre içerisinde Abdullah Avcı ile yollarını resmen ayırması ve yeni teknik direktör için Şenol Güneş veya Fatih Tekke ikilisinden biriyle görüşmelere başlaması bekleniyor. Tekke'nin Trabzonspor ile olan bağları ve Trabzonspor taraftarları arasındaki popülaritesi, onu Karadeniz ekibinin başına geçecek olası adaylar arasında öne çıkarıyor.

Kaynak: KARAR