GÜNDEM

Eskişehir'de tartıştığı misafirleri bıçakla tehdit edip balkondan düştü

Eskişehir Tepebaşı'nda, Z.A. isimli kadın, evine misafir olarak gelen Ş.Y. ve kız arkadaşıyla tartıştı.Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.Y., mutfaktan aldığı bıçakla Z.A.'yı tehdit etti. Korkan Z.A., apartmanın balkonundan kaçmaya çalışırken düştüve bacağından hafif yaralandı.Komşuların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek Z.A.'yı balkondan indirdi ve hastaneye götürdü.

Eskişehir Tepebaşı'nda, Z.A. isimli kadın, evine misafir olarak gelen Ş.Y. ve kız arkadaşıyla tartıştı.Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.Y., mutfaktan aldığı bıçakla Z.A.'yı tehdit etti.

Korkan Z.A., apartmanın balkonundan kaçmaya çalışırken düştüve bacağından hafif yaralandı.Komşuların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek Z.A.'yı balkondan indirdi ve hastaneye götürdü.

Ş.Y. ve kız arkadaşı, polis ekiplerinin daire kapısını açmamaları üzerine savcılık talimatıyla kırılarak içeri girdi ve gözaltına alındı.

Gözaltına alınan çift, sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.