Esenyurt'ta meydana gelen korkunç kaza, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Dün öğle saatlerinde, E-5 Karayolu Esenyurt mevkiinde 34 KGH 011 plakalı bir otomobilin lastiği patladı ve sürücü aracı kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak önce yolda yürüyen bir yayaya çarptı, ardından da otobüs durağına daldı.

MSB, Irak ve Suriye'de 22 PKK/YPG'li Teröristi Etkisiz Hale Getirdi MSB, Irak ve Suriye'de 22 PKK/YPG'li Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Olay anında çevrede bulunan tanıklar, sürücünün büyük bir panik yaşadığını belirtti. Tanıklar, yaşanan kazayı şaşkınlıkla izlerken, yaralanan yaya için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı yayaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Şans eseri, sürücü kazada herhangi bir yaralanma yaşamadı.

Kaza anı, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi ve bu görüntüler, kazanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: KARAR