Sıla bebek olayında tutuklu 2 çocuk olay yerinde Sıla bebek olayında tutuklu 2 çocuk olay yerinde

Kaza, saat 03.00 sıralarında Esenyurt Atatürk ilçesi Avrupa Otoyolu Hadımköy bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hadımköy gişeleri istikametinde seyir halinde olan 34 GEM 38 plakalı cip, iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayıp 34 08 plakalı İSTAÇ mekanik süpürme aracıyla çarpıştı. 11034, yaklaşmakta olan şeride geçti.

Çarpmanın etkisiyle mekanik süpürme aracının üst kısmı düşse de cipte seyahat eden 2 kişi cipte sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek şerit kaldırarak güvenlik önlemi aldı. Çarpmanın etkisiyle cipte sıkışan iki kişiye itfaiye ekipleri müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Korkunç kazada cipte bulunan 1 kişi ve İSTAÇ sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırılırken, cipte bulunan diğer 2 kişi hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde cipte seyahat eden 3 kişinin kimliklerinin belirlenemediği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan İSTAÇ sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, cipten yaralı olarak çıkan ve ismi öğrenilemeyen kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan araçlar vinç yardımıyla kaldırılırken, belediye ekipleri de yol temizleme çalışması yaptı. Kazada hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazanın ardından cip ve mekanik temizlik aracı kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: CUNHURİYET