Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Emre Belözoğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine sert bir yanıt verdi. Akın, "Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz." şeklindeki ifadelerine karşı çıkarak, Belözoğlu'nun Fenerbahçe efsanesi olarak tanımlanamayacağını savundu.

Bunun üzerine Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda, Serhat Akın'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara cevap verirken, "Odamıza o kadar rahat giremiyordu." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Bu sözlere Serhat Akın'dan sert bir tepki geldi. Akın, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!" diyerek Belözoğlu'na karşı çıktı. Ayrıca, milli takım arkadaşı olduklarını ve bu tür polemiklere girmesinin anlamsız olduğunu belirtti.

Serhat Akın, konuşmasına devam ederek, "Emre Belözoğlu benim gram umrumda değil. Onların parası olduğu için paralı insanlarla görüşüyorlar, benimle görüşmezler." dedi. Ayrıca, Belözoğlu'nun Başakşehir'de Galatasaray'a karşı yediği golü de hatırlatarak, "Sen Başakşehir'de Galatasaray'dan 7 yemişsin, Emreciğim keşke 6 yeseydin mi diyeceğim?" şeklinde ironik bir dille yanıt verdi.

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi herkesi şaşırttı! Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi herkesi şaşırttı!

Son olarak, "Benim odama girip çıkamıyor filan..." diyerek, Emre Belözoğlu'nun sözlerine tepki gösterdi ve bu tür tartışmalara girmenin anlamsız olduğunu vurguladı.

Kaynak: Son Dakika