MAGAZİN

Emel Sayın: Hayatım film olursa beni Burcu Biricik canlandırabilir

Türk sinemasının ve müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, hayatının film olarak beyaz perdeye aktarılması durumunda, kendisini canlandırmasını istediği oyuncuyu açıkladı. Sayın, kendisini genç neslin başarılı oyuncularından Burcu Biricik'in canlandırmasını arzu ettiğini belirtti.

Türk sanat müziğinin ve sinemasının efsanevi ismi Emel Sayın, hayatının beyaz perdeye aktarılması durumunda kendisini canlandırmasını istediği oyuncuyu açıkladı. Magazin Burada'nın haberine göre, Emel Sayın, başarılı oyuncu Burcu Biricik'in kendisini en iyi şekilde canlandırabileceğini düşündüğünü belirtti. Sayın, açıklamasında şunları ifade etti:

"Aslında böyle bir çalışma yaptık. Son rötuşlar üzerinde çalışılıyor. Yakında bir belgeselimi halkımıza sunacağız."

Hayatını konu alan filmde hangi oyuncunun rol alabileceği sorulduğunda ise Emel Sayın, şu şekilde konuştu:

"Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler, tatlılar, kendim de düşünüyorum bazen. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı onu da bilmiyorum. Ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var. Burcu'yu izliyorum, çok da beğeniyorum."

Emel Sayın'ın Burcu Biricik'e olan bu övgü dolu sözleri, sinema dünyasında ve hayranları arasında büyük ilgi uyandırdı. Hayatının film veya dizi olarak uyarlanması durumunda Burcu Biricik'in bu rolü üstlenmesi, izleyicilerde şimdiden heyecan yarattı.