Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Şampiyonlar Anıtı'nda düzenlenen organizasyona, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ve taraftarlar katıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Başkan Özbek bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Başkan Dursun Özbek, yaptığı açıklamada, "Yönetim kuruluyla beraber uzun bir sezon geçirdik. Ama sizlerin sevgisiyle yorgunluklarımızı unuttuk" ifadelerini kullandı.

Özbek, "Hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Rakiplerimiz bizi durduramadı, bu yüzden daha da güçlü olacağız. 25. şampiyonluğumuzu burada kutlayacağız. Taraftarlarımıza armağan olsun. Gelecek sezon artık 5 yıldızlı formaları giyeceğiz. Dolaplardaki 4 yıldızlı formaları kaldırın, çünkü 5 yıldızlı formalar geliyor" şeklinde konuştu.

Hasan Akgün: Galatasaray'ın Büyükçekmece'ye Olan Bağlılığı Fazla

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise, "Galatasaray'ın Büyükçekmece'ye olan bağlılığı fazla. Dursun Özbek Başkanıma, teknik heyete, top toplayıcılara, Galatasaray Takımı'nın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türk futboluna hizmet eden tüm takımlara selamlar. Her spor dalına destek vermek önemli" dedi.

Açıklamaların ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, sarı-kırmızılı bayrağı Şampiyonlar Anıtı'nda göndere çekti.

Kaynak: milliyet