Adana'da Aile Katliamı: Tabancayla kafasından vurdu Adana'da Aile Katliamı: Tabancayla kafasından vurdu

Düğün konvoyunda facia anlar: Lüks araçlar çarpıştı! Elinde tekerleği kaldı


İstanbul'da Mahmutbey Caddesi'ne giden düğün konvoyunun lüks araçları çarpıştı.

İstanbul Mahmutbey Caddesi üzerinde seyreden düğün konvoyunun lüks araçları çarpıştı. Bir aracın tekerleğinin kırılıp yola düştüğü kaza anları, aksiyon kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Düğün konvoyunda trafik kazası, Mahmutbey Caddesi üzerinde Atatürk Havalimanı'na giden araçlar arasında meydana geldi. Konvoydaki bir araç, diğer araçları sollamak isterken başka bir araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle aracın ön tekerleği koptu. Ön tekerleği patlayan araç, önce sol taraftaki bir araca çarptı, ardından bariyerlere çarparak durdu. Bu sırada konvoydaki araç, kendisini takip eden başka bir araçla çarpıştı.

Toplam 4 araçta maddi hasar meydana geldi. Kazanın meydana geldiği anlar ise aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Ancak bir vatandaş kazanın ardından kopan tekerleği caddeye sürüklemeye çalıştı.

DÜĞÜN KONVEYİ GELENEĞİ
Düğün karavanı, genellikle bir düğün törenine katılan bir grup insandan oluşan bir araç geçit törenidir. Bu konvoy, düğünün sevinç ve coşkusunu ifade etmek, gelin ve damadı tebrik etmek ve özel günlerine eğlence katmak amacıyla düzenlenmektedir. Düğün konvoyları kültürden kültüre ve bölgeden bölgeye farklılık gösterebilmektedir.

Düğün konvoyu araçları gelin ve damadın düğün temasına göre dekore edilmektedir. Çiçekler, balonlar, kurdeleler, gelin ve damadın isimleri gibi dekoratif unsurlar kullanılabilir.

Düğün konvoyunda genellikle gelin ve damat ile aile bireylerinin kullanacağı özel araçlar bulunur. Bu enstrümanlar genellikle zarif ve özel bir şekilde hazırlanır.

Düğün konvoyunda müzik ve dans sıklıkla ön plandadır. Araçlardan gelen müzik sesleri genellikle düğün şarkılarını ve eğlenceli şarkıları içerir. Bazı konvoylarda katılımcılar araçlardan inerek dans edebiliyor.

Düğün kervanı sırasında katılımcılar sıklıkla korna çalıyor. Bu, neşeli bir atmosfer yaratmak ve çevrenizdekilerin düğün karavanını fark etmesini sağlamak için kullanılır.

Düğün konvoyu genellikle belirli bir rotayı takip eder. Bu rota, çiftin evinden düğün mekanına veya düğün mekanından bir sonraki etkinliğe kadar olan yolculuğu içerebilir. Katılımcılar araçlarını süsledikleri gibi bazen de kendilerini özel kıyafetlerle süsleyebilirler.

Düğün karavanı sırasında araçlar durduğunda katılımcılar sıklıkla toplu fotoğraf çektiriyor. Bu anlar çiftin özel günlerini hatırlatacak önemli anılardır.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi