Döşemealtı Belediye Başkanı 76 Emekli Personeli Uğurladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Başkan Genç, emekliye ayrılan 76 personel için düzenlenen veda programında duygusal bir konuşma yaparak aile bağlarını vurguladı.

Başkan Genç, belediye meclis salonunda gerçekleşen programda, emekli olan personele teşekkür etti ve 10 yıllık süreçte aile bağları gibi birlikte çalıştıklarını ifade etti. 76 çalışana plaket vererek uğurlayan Genç, personelin emeklerinin, Döşemealtı'nı Türkiye'nin gözbebeği haline getirmelerinde büyük rol oynadığını belirtti.

Başkan Genç, konuşmasında, emekli olan personele yapılan tazminat ödemelerinin, 25 milyon TL'nin üzerinde olduğunu ve bu ödemelerin mevcut imkanlar dahilinde yapıldığını ifade etti. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Cumhuriyet Bayramı'nın tazminat ödemeleri şeklinde kutlanmasını üzüntüyle karşıladığını dile getirdi.

DASK depremzedeye ödedikleri sigorta parasını istedi DASK depremzedeye ödedikleri sigorta parasını istedi

Döşemealtı Belediye Başkanı, emekli olan personele başarılar dileyerek, yeni hayatlarında mutluluk ve sağlık temennisinde bulundu. Tören, plaket verilen personellerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi