Trabzonspor'un Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ardından Hollanda'da yayın yapan De Telegraaf'e açıklamalarda bulundu. Denswil, yaşanan olaylar karşısında şok olduğunu belirterek yerde bir bıçak gördüğünü söyledi.

Denswil, "Her şeyin bir anda olduğunu" ifade ederek, "Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki bir maç, ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın, her zaman son derece çekişmeli olur çünkü ezeli rakibimiz Fenerbahçe'dir. Ancak bu sefer maçta hiç bu kadar zehirli bir atmosfer yaşamamıştım" dedi.

Taraftarların kendilerine tepki göstermediğini belirten Denswil, maç sonrası taraftarların Fenerbahçeli oyuncuları aradığını belirterek, "Görüntülerde birisinin köşe bayrağını yerinden çıkarıp Fenerbahçeli oyuncuyu kovaladığını gördüm. Ayrıca sahada yere düşmüş bıçak da gördüm" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı Trabzonspor tarihinin en pahalı teknik adamı oldu Abdullah Avcı Trabzonspor tarihinin en pahalı teknik adamı oldu

Olayların yaşanmaya başladığı sırada soyunma odasında olduğunu ifade eden Denswil, "Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var" dedi.

Denswil, "Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim" şeklinde sözlerine devam etti.

Kaynak: Karar