Deniz Akkaya, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda, kızına ait ikinci bir telefon bulduğunu belirterek, "Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın… Bütün güvenimi yerle bir… Yepyeni bir iPhone… Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol" ifadelerini kullandı.

Geçmişte Yaşananlar

Akkaya, geçtiğimiz günlerde kızıyla ilgili başka iddialarda da bulunmuştu. Kızının kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini açıklamıştı. Bu olaylar sonrası Akkaya'nın kızı devlet koruması altına alınmıştı.

Ahu Tuğba'nın ölümünde üzücü detay: Acı çekiyordu Ahu Tuğba'nın ölümünde üzücü detay: Acı çekiyordu

Akkaya, kızıyla ilgili yaptığı açıklamalarda, kızının yurtdışı planları yaptığını ve bu planların ardından sakladığı telefonu ele geçirdiğini belirtmişti. Telefonuna el konulmasına tepki olarak kızının şiddet uyguladığını ve balkona kilitlediğini iddia eden Akkaya, bu olayların ardından büyük bir şok yaşadığını ifade etmişti.

Yeni İfşa: İkinci Telefon

Kızının odasını hayatında ilk kez kontrol ettiğini belirten Akkaya, ikinci bir telefon bulduğunu açıklayarak, bu durumun kendisini derinden etkilediğini ve güvenini sarstığını belirtti. Akkaya'nın açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve çeşitli tepkilere neden oldu

Kaynak: Karar