MAGAZİN

Çetin Tekindor, 'Yalı Çapkını’na geri dönüyor

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını, OGM Pictures imzasıyla üçüncü sezonuyla izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Halis Ağa’yı canlandıran usta oyuncu Çetin Tekindor, sağlık sorunları nedeniyle bu sezon dizinin başlangıcını geç yapmıştı. Ancak, Tekindor’un sağlık durumunun iyileştiği ve yakında setteki yerini alarak ekibe yeniden katılacağı öğrenildi.

Star TV'nin izleyici kitlesini büyüleyen dizisi Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla da büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizide Halis Ağa karakterine hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un, sağlık durumu nedeniyle bu sezon doktorunun kontrolünde diziye geç başlamasına karar verilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Çetin Tekindor'un ekibe geri dönmeye hazırlandığı duyuruldu. Ayrıca, dizinin bu sezonuna katılan bazı oyuncuların önümüzdeki günlerde ayrılacağı belirtiliyor.

Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un yönettiği dizinin, yeni bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar devam etmesi planlanıyor.