Gazze'de ölenlerin sayısı 40 bin 691'e çıktı Gazze'de ölenlerin sayısı 40 bin 691'e çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde Lacey Fletcher isimli 36 yaşındaki kadının cesedi evindeki kanepede parçalanmış ve serbest halde bulundu.

Kadının birlikte yaşadığı ebeveynleri Clay ve Sheila Fletcher, kasıtsız adam öldürme suçundan 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Louisina Bölge Savcısı Sam D'Aquilla, "Hayvanlara bu şekilde davranılmıyor" dedi.

İhmalle suçlanan ebeveynler suçlamalara itiraz etmedi. Komşuların ifadeleri şöyle diyor: "Sheila ya da Clay Fletcher hiçbir zaman kızlarına zarar vermeyi düşünmediler, onu sevdiler."

Polis, Lacey'nin kurtçuklarla dolu cesedinin bulunduğunda 90 kilo ağırlığında olduğu bilgisini paylaştı. Ekiplerin eve girdikten birkaç dakika sonra dışarı koştuğu ve içerideki yoğun koku nedeniyle bahçede kusmaya başladığı bildirildi.

Mahkeme belgelerine göre Lacey'nin bulunduğu oda dışkı kokuyordu ve kanepenin bulunduğu zemin idrar birikmesi nedeniyle çökmek üzereydi. Adli tıp ofisine göre, Lacey'nin ölüm nedeninin, kronik yetersiz beslenmeye, akut açlığa, hareketsizliğe, akut ülser oluşumuna ve sepsise neden olan bir kemik enfeksiyonu olan osteomiyelite yol açan ağır tıbbi ihmal olduğu belirlendi.

Otizm ve sosyal anksiyete tanısı konulan Lacey'nin 12 yıl boyunca koltukta hareket etmeden oturduğu açıklandı.

Komşu Robert Blades, Lacey'yi en son 15 yıl önce, yani 21 yaşındayken gördüğünü söyledi ve kızı on yıldan fazla görmedikten sonra 2018'de Clay Fletcher'a kızını nasıl sorduğunu anlattı.

Blades, "Clay'e onu uzun zamandır görmediğim için sordum. Belki evlenip yoluna devam ettiğini düşündüm." dedi. Clay, kızının hâlâ evde yaşadığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi ancak konuyu hemen değiştirdi. Ben de ona inandım'' dedi.

Kaynak: CUMHURİYET