MAGAZİN

Cem Yılmaz'ın gösterisinin bilet fiyatları görenleri şaşırttı!

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni stand-up gösterisi CMXXIV'ün Kasım ayı tarihleri açıklandı. Gösterinin bilet fiyatları ise dikkat çekici bir şekilde 850 liradan başlayarak 10 bin liraya kadar yükseldi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV, bilet satışlarında büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor. 31 Ekim'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde başlayacak gösteri için Kasım ayı tarihleri de açıklandı. Kasım ayında 6 ve 25'inde sahnelenecek olan gösterinin biletleri satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü. Özellikle 10 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çeken VIP biletler, kısa sürede tükendi.

Gösterinin bilet fiyatları VIP dahil farklı kategorilere ayrılmış durumda. VIP biletlerin ardından, en yüksek fiyatlı 1. kategori biletler 5 bin 500 TL, 2. kategori biletler 3 bin 500 TL'den satılıyor. 3. kategori biletler 2 bin 750 TL, 4. kategori biletler 2 bin 250 TL, 5. kategori biletler bin 750 TL, en düşük fiyatlı 6. kategori biletler ise 850 TL'den alıcı buluyor.

Bilet fiyatlarının yüksekliğine rağmen, gösteriye olan yoğun ilgi Cem Yılmaz’ın sahnedeki başarısını ve izleyiciler üzerindeki etkisini bir kez daha kanıtlamış oldu.