Uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak olan ama dijital işlerde görünen başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni imajı ile gündeme bomba gibi düştü. Ulusoy’un son hali hayranlarını şaşırttı.. Görenler “o eski halinden eser yok şimdi” yorumlarını yaparken imaj değişikliğinin sebebi merak edildi.

HER ŞEY YENİ PROJESİ İÇİN

Çağatay Ulusoy, yakın zamanda televizyon ekranlarından yayınlanacak olan Gaddar dizisi ile izleyici karşısına tekrar çıkacak. Bu dizideki rolü için ise yaptığı imaj değişikliği görenleri adeta şaşırttı. Bir yandan kilo alırken bir yandan saçlarını ve sakallarını uzattı. Yeni halini görenler ise ilk bakışta resmen tanıyamadı.

TERZİ DİZİSİNDEN GADDAR’A

Son olarak Netflix’de yayınlanan Terzi dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, bu kez ana akım medyaya dönüş yaparak Gaddar dizisinde oynamaya hazırlanıyor.

Yeni projesi için imaj değişikliğine giden oyuncu bazı takipçileri tarafından resmen tanınmadı. Saçındaki ve sakallarındaki değişim oldukça dikkat çekti.

SAÇI SAKALI BİRBİRİNE GİRDİ

Yaptığı programlarla sürekli gündeme gelen Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy ile bir araya geldi. Uğur, buluşma esnasında çekindikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

Paylaşımın altına “"Hanımlar bu arada fotoğrafta ben de varım. Hani görmezsiniz diye diyorum" açıklamasını yazdı.

Fotoğrafta ise Çağatay Ulusoy’un yeni imajı dikkat çekti. Kullanıcıların çoğu yakışıklı oyuncuyu bir an tanıyamadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Paylaşımda adı olmasa tanıyamazdım" ifadelerini kullandı. (karar)

Editör: Haber Merkezi