Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki zorla getirme kararı kaldırıldı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki zorla getirme kararı kaldırıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde yapılan trafik denetimleri hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bayram tatili boyunca trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin 24 saat esasına göre denetimlerine devam ettiğini belirten Yerlikaya, tatilin dördüncü günü olan 18 Haziran'da, 24 saat içinde 693 trafik kazasının meydana geldiğini, bu kazalarda 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1.302 kişinin yaralandığını bildirdi. Ayrıca, 343.095 aracın denetlendiğini, 25.518 araca hız ve radar işlemi yapıldığını ve 30.390 araca diğer işlemlerin uygulandığını paylaştı.

Tatilin ilk dört gününde ise toplam 26 kişinin hayatını kaybettiğini ve 5.345 kişinin yaralandığını kaydeden Yerlikaya, vatandaşlara şu uyarıda bulundu:

"Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım."

Kaynak: HABERLER.COM