Barış Arduç ve Hande Erçel'in başrollerini paylaşacakları "Rüzgara Bırak" filmi için heyecan dorukta. İkilinin, birbirinden keyifli fotoğrafları sevenlerini büyük bir heyecanla beklemeye sevk ediyor. Engin Erdem'in yönetmen koltuğunda olacağı filmin çekimleri, yaz boyunca Urla, Çeşme ve Alaçatı gibi Ege'nin güzelliklerini barındıran yerlerde gerçekleştirilecek.

Filmin konusu ise Ege Yazıcı (Barış Arduç) ve Aslı Mansoy (Hande Erçel) adlı iki genç iş insanının hikayesine odaklanıyor. İstanbul'da şirketler grubunun CEO'su olan Aslı ile Çeşme'de sörf okulu işleten Ege, yıllar sonra şirketlerinin geleceğiyle ilgili bir krizle karşı karşıya gelirler. Ege'nin koya dev bir otel yapma izni vermesiyle başlayan bu süreç, hem şirketlerini kurtarmak için stratejik bir adım olacak hem de ikilinin hayatlarını bir araya getirecek.

Deniz Akkaya için yakalama kararı çıkarıldı! Deniz Akkaya için yakalama kararı çıkarıldı!

Aslı'nın şehir yaşamıyla Ege'nin doğayla iç içe geçen yaşam tarzının çatışması ve sonrasında bir araya gelmeleriyle şekillenecek olan hikaye, romantizm ve iş dünyası arasında geçişlerle dolu bir yolculuğa dönüşecek gibi görünüyor.

Kaynak: HABERLER.COM