İstanbul Bakırköy'de sürücüsünün kontrolünü kaybeden bir otomobil bariyere saplandı. Kaza, saat 11.30 sıralarında E-5 Karayolu’nun Havalimanı Kavşağı Topkapı yönünde meydana geldi.

İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI

E-5 ana yoldan yan yola girmeye çalışan 34 SJS 96 plakalı otomobilin sürücüsü Necati Albayrak, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını bariyerlere sapladı. Aynı yöne giden 34 KT 4839 plakalı bir başka otomobil de Albayrak'ın aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da hasar gördü.

İKİ YARALI

Kaza sonucunda, sürücü Necati Albayrak ve arkadaki araçta bulunan bir kadın yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri otomobilde sıkışan sürücü Necati Albayrak’ı kurtararak ambulansa teslim etti.

Narin cinayetinde yeni gelişme! Yengenin Salim Güran'la ilişkisi mi var? Narin cinayetinde yeni gelişme! Yengenin Salim Güran'la ilişkisi mi var?

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nda bir şeridin kapanmasıyla trafik kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: KARAR