Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümü için Kadıköy'de hazırlıklar bütün hızıyla sürüyor. Bağdat Caddesi'nde düzenlenecek olan Cumhuriyet yürüyüşleri ile her sene 29 Ekim kutlamalarının en çnemli buluşma noktası olan Kadıköy, Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümünde de coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi'nin neredeyse bir hafta öncesinden başladığı Cumhuriyet etkinlikleri, 29 Ekim'de gerçekleşecek iki büyük kutlama planıyla yüzüncü yıl coşkusunu en yüksek seviyeye çıkaracak.

Kendisini rahatsız eden erkeği döven kadından açıklama: Hak ettiği cezayı verdim Kendisini rahatsız eden erkeği döven kadından açıklama: Hak ettiği cezayı verdim

Bu programlar kapsamınca Bağdat Caddesi'nde düzenlenecek “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” saat 19.23'te başlayacak. Kadıköy'de yüzüncü yıl coşkusu, Zülfü Livaneli'nin Caddebostan Sahili'nde sahne alacağı dev konserle sürecek.

BİNLERCE BAYRAK VE ATATÜRK POSTERİ

29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü sebebiyle 19.23'te Suadiye Işıklar'da başlayıp, Caddenosta sahilinde sonlanacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü için tüm hazırlıklar neredeyse bitti. Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe binlerce meşale, Türk bayrağı ve  Atatürk posterinin dağıtılacağı yürüyüş, Kadıköy Belediye Başkanı olan Şerdil Dara Odabaşı'nın İskele Sokak'ta yapacağı kutlama konuşması sonrasında sonlanacak. Yürüyüşün sonrasında Caddebostan Sahili'nde Zülfü Livaneli sahne alacak. Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'ye solist olarak Görkem Ezgi Yıldırım, Zeynep Helvaşi ve Teyfik Rodos aynı zamanda şef Rengim Gökmen yönetimindeki Eskişehir Belediyesi Senfoni Orkestrasıda eşlik edecek. Konser saniye saniye sosyal medya platformlarından da merak edip etkinliğe dahil olmak isteyenler için yayınlanacak. (karar)

Editör: Haber Merkezi