Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yaklaşık birer saat arayla ve birbirine 300 metre mesafede iki turist boğularak hayatını kaybetti.

İlk olay, Evrenseki Mahallesi'nde meydana geldi. Almanya vatandaşı Helmut Slfrad Hopfner (74), tatil yaptığı otelin sahilinde denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçirdi. Sahile çıkarılan Hopfner, bilinci kapalı olarak Manavgat'taki özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alman turistin cansız bedeni, cumhuriyet savcısı, adli tabip ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı OYİ Timi ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bolu Dağı Tüneli bu akşam açılacak Bolu Dağı Tüneli bu akşam açılacak

İkinci olay, Çolaklı Mahallesi'nde yaşandı. Slovenya vatandaşı Maria Bundzelova (75), tatil yaptığı otelin sahilinde denize girerken boğulma tehlikesi geçirdi. Sahile çıkarılan Bundzelova, bilinci kapalı olarak Manavgat'taki özel bir hastaneye kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp rahatsızlığı olduğu ve ülkesinde iki kez ameliyat geçirdiği öğrenilen Slovenyalı turistin cansız bedeni, cumhuriyet savcısı, adli tabip ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı OYİ Timi ekiplerinin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM