Antalya'nın Manavgat ilçesi Aşağıhisar Mahallesi Hükümet Caddesi'nde, 'DUR' tabelasını dikkate almayan motosiklet sürücüsü bir otomobile çarptı. Kazada iki kişi yaralandı. Vatandaşlar, yaralıları güneşten korumak için plaj şemsiyesi kullanarak gölge sağladı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Batuhan Yılmaz'ın kullandığı 67 ADK 466 plakalı motosiklet, seyir halindeki Fatih Tay yönetimindeki 07 LNZ 23 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Batuhan Yılmaz ve motosiklette bulunan yolcu Melisa Koyuncu yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, çevredeki vatandaşlar da yaralıları güneşten korumak için plaj şemsiyesi ile gölge oluşturdu. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, motosikletin aşırı hızla 'DUR' tabelasını dikkate almayarak otomobile çarptığı ve çarpmanın şiddetiyle motosikletin ve üzerindekilerin etrafa savrulduğu anlar kaydedildi.

Bolu Dağı Tüneli bu akşam açılacak Bolu Dağı Tüneli bu akşam açılacak

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM