Bolu'da, alkollü sürücü Esra Ç. (22), otomobiliyle kaldırımda yürüyen bir yayaya çarpıp kaçtıktan 500 metre ileride park halindeki bir araca çarparak ikinci bir kazaya sebep oldu. Kaza sonrası sürücünün ehliyetine el konulup, para cezası kesildi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Aktaş Mahallesi Öney Sokak’ta meydana geldi. Ters yöne giren Esra Ç. yönetimindeki 14 AAJ 075 plakalı otomobil, Öney Sokak’ta kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yaya V.G.’ye çarptı.

V.G. isimli kadın yaralanırken, Esra Ç. ve yanındaki arkadaşı Elif K. otomobille olay yerinden kaçtı. Ancak 500 metre ileride bu kez park halindeki bir araca çarptılar.

Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, sürücü ve arkadaşını yakalarken, yaralı V.G. sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

24 ilde 'Siberağ-7' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı 24 ilde 'Siberağ-7' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

Polise Kimlik Vermemek İçin Direndi, Arkadaşı Gazeteciye Saldırmaya Çalıştı

Otomobil sürücüsü Esra Ç. ve arkadaşı Elif K., polise kimlik vermemek için direndi ve taşkınlık çıkardı. Polisin çabası sonucu iki kadının kimlik kontrolü yapıldı. Alkol testinde Esra Ç.’nin 2,49 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bu sırada Elif K., görüntü çeken gazeteciye saldırmaya çalıştı. Yaşananlar kameraya yansırken, otomobilin kaldırımda ilerlediği anlar güvenlik kamerasına kaydedildi.

Ehliyetine El Konuldu, Para Cezası Kesildi

Polis, Esra Ç.’nin ehliyetine el koyarken, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası uyguladı. İki kadın, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA