Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayların tek sorumlusu olarak TFF'yi gösteren Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti. Sözlerine devam eden Koç, "Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir kez öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar çıkarız. Bu kararı alırsak görevi bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü tekrar Süper Lig'e çıkarıp o zaman görevi bırakırız" dedi.

Beşiktaş-Sivasspor maçının VAR hakemi açıklandı Beşiktaş-Sivasspor maçının VAR hakemi açıklandı

Dün akşam oynanan ve maç sonu sahanın savaş alanına döndüğü Trabzonspor-Fenerbahçe maçı büyük olaylara sahne oldu. Sarı lacivertli oyuncuların galibiyet sonrası saha ortasında yaptığı sevinç üzerine oyun alanına giren bazı taraftarların gerçekleştirdiği saldırı sonrası ortalık karıştı. Bugün ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünkü Trabzonspor maçındaki olayların tek sorumlusu olarak TFF'yi gösterip, "Dün Cumhurbaşkanımızın da müdahil olmasıyla, bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz fakat onların müdahil olmasına gerek kalmayacak ortam sağlanmalıydı. Dünkü yaşananlar herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylar değildi. Dolayısıyla biz 2 Nisan'da toplanacağız. Ben biraz evvel Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettim. Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberler.com