Osmaniye'de okul servisiyle otomobil çarpıştı: 11 kişi yaralandı Osmaniye'de okul servisiyle otomobil çarpıştı: 11 kişi yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede fabrikanın büyük bir bölümünü sardı ve çevredeki iş yerleri için tehlike oluşturdu. Yangının, içerideki kağıt ve plastik gibi yanıcı maddeler nedeniyle hızla büyüdüğü düşünülüyor.

Yangını fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yangının çevredeki iş yerlerine sıçramasını engellemek için yoğun bir çalışma yürütüldü. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da yangına müdahale etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yangının tamamen söndürülmesi için su ve köpük takviyesinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: KARAR