Atış Yapı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Remed Assistance ve diğer sponsor markaların katkılarıyla düzenlenen 48'inci Yeşil Bursa Rallisi sona erdi. İki gün boyunca devam eden yarış, pilotların zorlu virajları ve engin yolları aşmak için çaba sarf ettiği heyecan dolu anlara sahne oldu.

48'inci Yeşil Bursa Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin birinciliğiyle sona erdi. Türkkan-Albayrak ekibi, aynı zamanda sınıf 3 birinciliğini de elde etti ve Remed Assistance özel ödülünü kazandı.

Ralli boyunca gerçekleştirilen 470,46 kilometrelik parkurda, 13,35 kilometrelik Remed Assistance özel etabı da ayrı bir heyecana sahne oldu. Bu etapta birinciliği Ali Türkkan-Oytun Albayrak ikilisi elde ederken, ikinci sırayı Kerem Kazan-Corentin Silvestre ikilisi ve üçüncü sırayı ise Burak Başlık ve Sedat Bostancı ikilisi aldı.

48'inci Yeşil Bursa Rallisi'nde, Remed Assistance etabında yaşanan yol dışı durumlar, kazalar ve mekanik sorunlar nedeniyle 18 araç yarış dışında kaldı. Dereceye giren pilotların özel ödülleri Remed Assistance Pazarlama Direktörü Hikmet Nakilcioğlu ve Pazarlama Müdürü Banu Aslan tarafından takdim edildi.

Yeşil Bursa Rallisi'ni değerlendiren Nakilcioğlu, rallinin zorlu etap koşullarına rağmen heyecan verici olduğunu belirtirken, güvenlik konusunun önemine vurgu yaptı. Nakilcioğlu ayrıca, Remed Assistance olarak yarışçılara destek sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Derbiyi yönetecek hakem belirlendi Derbiyi yönetecek hakem belirlendi

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 5'inci yarışı, 14-15 Eylül tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenecek olan ESOK Rally ile devam edecek.

Kaynak: Dha